Home

Behandelingen

Fotoalbum

Tarieven

Nieuws & Acties

Contact

Links

©TrimsalonKalkman

Een behandeling voor uw hond ...


In onze salon behandelen we de meeste rassen en kruisingen behalve de zeer grote rassen zoals een Leonberger of  een New Foundlander.  In overleg met u wordt uw hond in model gebracht volgens de rasstandaard. Indien uw hond niet onder een bepaald ras valt, wordt de hond volledig naar uw wens in model gebracht voor zover de vachtstructuur van de hond dat toelaat. De hond wordt gewassen, geföhnd, de nagels worden geknipt, de oren worden schoongemaakt en de tanden worden gecontroleerd.


Natuurlijk is het ook mogelijk om de hond alleen te laten wassen.


Ook voor uw kat ...


In onze salon kunt u ook uw kat laten trimmen.

De vacht wordt mooi uitgeborsteld en de voetjes worden rond geknipt. De nagels worden geknipt en de oren worden gereinigd. Mocht het zo zijn dat uw kat te veel klitten heeft om uit te kammen dan adviseren wij om de kat eenmalig te scheren zodat het dier daarna weer goed bij te houden is.

Hebt u een kortharige kat die heel erg verhaart? Dan kunnen we de los zittende wol verwijderen zodat het verharen een tijdje vermindert.     Tandsteen:


Tandsteen komt veel voor bij honden en kan de volgende proble-men veroorzaken:


     Tip:


Laat uw pup of kitten zo jong mogelijk wennen aan de trimsalon. De behandeling bestaat dan uit het knippen van de nagels en eventueel een wasbeurt.

Wij kunnen bij ons in de salon het tandsteen verwijderen

Voor de behandeling:

De hond heeft last van tandsteen

Na de behandeling:

Lekker schoon en fris

Behandelingen